Åbn din profil i appen, og vælg Slet min konto. Bekræft anmodningen, og for en logget ind-konto skal du logge ind igen, hvis du bliver bedt om det. Hvis en generation stadig kører, så lad den afslutte og prøv igen. Sletning af konto fjerner Firebase-kontoen, brugerregistreringer, private medier gemt under den konto og fællesskabsindlæg, der er knyttet til den. For at få hjælp eller en anmodning om websletning skal du bruge siden Kontakt os og sige, at du vil have din Outfitual-konto slettet. Vi kan bekræfte, at du ejer kontoen, før vi handler.

Sletning af appen fra en enhed sletter ikke kontoen. Sletning af konto annullerer ikke et app-store-abonnement. Hvis loven kræver, at vi har et snævert register, vil vi forklare det i vores svar.

Privatlivspolitik

Please don’t include passwords, payment details or sensitive photos.

YOUR PERSONAL ATELIER IS COMING

Be first to
make it yours.

Leave your email for launch updates.
Coming soon to iOS, Android and web.

Free to join. No account or payment required.